Google lansează un site care conține resurse gratuite pentru oricine dorește să învețe despre inteligența artificială

Google lansează un site care conține resurse gratuite pentru oricine dorește să învețe despre inteligența artificială
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 1 mar 2018

Google a lansat un site dedicat celor care doresc să învețe și să dezvolte proiecte în domeniul inteligenței artificiale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Learn with Google AI (Învață cu Inteligența Artificială Google) se dorește a fi o colecție de informații pentru cei interesați să învețe despre Inteligența Artificială și domeniile componente ale acesteia, precum învățarea mecanică.

Conform descrierii oficiale, informațiile publicate aici sunt pentru oricine dorește să învețe despre elementele de bază ale acestui domeniu și urmărește să le aplice în proiecte viitoare concrete.

Google va publica aici, de-a lungul timpului, informații atât pentru cei care dețin un anumit nivel de cunoștințe și urmăresc să se specializeze și mai mult, cât și tutoriale pentru începători.

Amenințarea ransomware GandCrab a făcut peste 50.000 de victime în mai puțin de o lună, inclusiv în România. Atacatorii cer recompense substanțiale CITEȘTE ȘI Amenințarea ransomware GandCrab a făcut peste 50.000 de victime în mai puțin de o lună, inclusiv în România. Atacatorii cer recompense substanțiale

Unul dintre cursuri, numit MLCC (Machine Learning Crash Course – Curs Rapid despre învățarea mecanică) oferă o introducere în acest domeniu, fiind folosit inițial în cadrul companiei pentru proprii angajați.

Cursul care conține peste 40 de lecții și este estimat ca necesitând aproximativ 15 ore pentru a fi parcurs, conține exerciții, clipuri video introductive și diverse animații interactive.

Google le recomandă celor care doresc să învețe despre inteligența artificială folosind resursele acestui site să se specializeze anterior în nivelele avansate de algebră și aibă anumite cunoștințe de programare. Compania americană promite să adauge în timp mai multe cursuri.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
inteligenta artificiala
invatare mecanica