Dropbox mărește spațiul de stocare și crește prețurile pentru unele din abonamente

Dropbox mărește spațiul de stocare și crește prețurile pentru unele din abonamente
scris 3 iun 2019

Prima scumpire din ultimii patru ani operată de Dropbox este însoțită de o creștere semnificativă a spațiului de stocare oferit.

Trei dintre abonamentele Dropbox primesc mai mult spațiu de stocare și doar unul dintre acestea va fi scumpit în următoarele săptămâni.

Utilizatorii planului Plus vor beneficia de o dublare a spațiului de stocare, de la 1 TB, la 2 TB și vor primi două funcții noi Rewind și Smart Sync.

Rewind este facilitatea care permite revenirea la o stare anterioară - utilă în cazul ștergerii unor date. Smart Sync poate fi folosită pentru mutarea fișierelor mai vechi de pe calculator pe cloud.

Retailerul online evoMAG estimează vânzări de 25 milioane euro în acest an, mai mari cu 20%, și anunță că face angajări CITEȘTE ȘI Retailerul online evoMAG estimează vânzări de 25 milioane euro în acest an, mai mari cu 20%, și anunță că face angajări

Noile facilități și dublarea spațiului de stocare vor să compenseze scumpirea cu 20% a acestui abonament, al cărui preț crește de la 10 dolari pe lună la 12 dolari pe lună.

Noul preț este valabil imediat pentru utilizatorii noi și va fi aplicat abonaților actuali din următoarea perioadă de facturare.

Dropbox a anunțat schimbări și pentru alte două planuri. Professional ajunge la 3 TB spațiu de stocare, de la 2 TB, iar Business sare de la 3 TB la 5 TB. În cazul acestor două abonamente, prețurilor rămân nemodificate.

viewscnt
Afla mai multe despre
dropbox
stocare
cloud