Druid, dezvoltator de chatboți lansat de Liviu Drăgan, intră pe piața din Marea Britanie

Druid, dezvoltator de chatboți lansat de Liviu Drăgan, intră pe piața din Marea Britanie
scris 10 aug 2020

Druid, dezvoltator de chatboți înființat în 2018 de Liviu Drăgan, fondatorul TotalSoft, a semnat un parteneriat cu Enterprise RPA, furnizor de soluțiil și serviciil de hiperautomatizare a proceselor de afaceri prin intermediul roboților din Marea Britanie.

Prin acest parteneriat, Enterprise RPA va vinde și implementa roboți conversaționali dezvoltați pe tehnologie DRUID în industrii ca Housing, Healthcare, Retail, Logistică, Finanțe sau Construcții, către organizații mari din Marea Britanie.

Google, inclusă în 2016 de Fiscul românesc pe lista companiilor aflate sub verificări, raportează în România un profit de puțin peste pragul modic de 1 milion de lei CITEȘTE ȘI Google, inclusă în 2016 de Fiscul românesc pe lista companiilor aflate sub verificări, raportează în România un profit de puțin peste pragul modic de 1 milion de lei

Prin intermediul platformei DRUID, Enterprise RPA va sprijini companiile din Marea Britanie să proiecteze și să implementeze fluxuri conversaționale și programe de guvernanță, accesibile prin numeroase canale de comunicare, cum ar fi MS Teams, Skype, Facebook Messenger, Slack sau pagini web ale corporațiilor. Chatboți standard, care includ sute de șabloane conversaționale preconfigurate pe roluri, procese și industrii, sunt deja pregătiți pentru o lansare rapidă în producție, indiferent de scenariul de implementare – cloud, hibrid sau în infrastructura clientului.

Druid, înființată de Liviu Drăgan, fostul proprietar și șef al business-ului Total Soft, dezvoltă asistenți virtuali (chatboți) pentru companii.

viewscnt
Afla mai multe despre
druid
druid
uipath
chatboți
automatizare
roboți
rpa
robot process automation
dines