Edenred Digital Center continuă angajările

Edenred Digital Center continuă angajările
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 mai 2020

Edenred Digital Center, hub pentru inovație și proiecte strategice în IT în cadrul grupului Edenred, deschis la București, continuă să recruteze specialiști IT pentru 50 de poziții disponibile în departamente precum Mobile Development, API Development, Data Science & Business Inteligence, Infrastructură și Operațiuni,  E-payment Solutions Developement, Network Security și Cloud.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În prezent, Edenred Digital Center (EDC) dezvoltă soluții pentru tranzacții online pentru subsidiarele Edenred din întreaga lume.

Uzina Ford din Craiova a introdus în producție și schimbul doi, de astăzi CITEȘTE ȘI Uzina Ford din Craiova a introdus în producție și schimbul doi, de astăzi

Edenred Digital Center a fost deschis în luna mai 2019, în București, și are, în acest moment, 72 de angajați.

Edenred este o platformă lider de servicii și plăți și companionul zilnic pentru piața muncii, ce conectează circa 50 de milioane de angajați și 2 milioane de comercianți parteneri din 46 de țări, prin intermediul a peste 850.000 de clienți corporativi.

În 2019, grupul a gestionat un volum de afaceri de 31 de milioane de euro, din tranzacții realizate, în primul rând, prin intermediul aplicațiilor mobile, a platformelor online și cardurilor.

Edenred este cotată la bursa de valori Euronext Paris.

viewscnt
Afla mai multe despre
edenred digital center
angajari