Elon Musk devine grobian în polemica lui cu Mark Zuckerberg

Elon Musk devine grobian în polemica lui cu Mark Zuckerberg
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 iul 2023

Proprietarul Twitter, Elon Musk, a sugerat că el și Mark Zuckerberg ar trebui să aibă "un concurs de măsurare efectivă a sculei" și l-a făcut "încornorat" pe fondatorul Facebook, în cea mai recentă șarjă îndreptată împotriva miliardarului rival, relatează The Guardian.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Pe măsură ce serviciul Threads lansat de curând de Mark Zuckerberg ca un rival al rețelei lui Elon Musk capătă tot mai mulți adepți, proprietarul Twitter coboară tot mai jos lăsând să se vadă ranchiuna, scrie News.ro.

Huawei lansează un smartphone de gamă medie cu cameră foto de 200MP CITEȘTE ȘI Huawei lansează un smartphone de gamă medie cu cameră foto de 200MP

Într-un mesaj inspirat de lansarea, săptămâna trecută, de către șeful Meta a serviciului Threads, Musk a adăugat un emoji cu o riglă. "Propun un concurs de măsurare efectivă a sculei”, a scris Musk.

Folosind cuvântul de argou pentru "încornorat", popular ca termen de batjocură, el a adăugat: "Lui Zuck i se pun coarne" (“Zuck is a cuck”).

Până luni, serviciul Threads, lansat în urmă cu numai cinci zile, a ajuns la 100 de milioane de utilizatori, potrivit site-ului Techcrunch. Twitter are aproximativ 250 de milioane de utilizatori activi, dar a fost afectat de controverse și probleme tehnice de când Musk, omul din spatele Tesla și SpaceX, l-a cumpărat anul trecut, pentru 44 de miliarde de dolari.

Producția iPhone 15 începe în august CITEȘTE ȘI Producția iPhone 15 începe în august

Traficul site-ului Twitter este, de asemenea, "în scădere", potrivit șefului companiei de servicii de internet Cloudflare, în contextul în care există semne că utilizatorii migrează către platforme alternative precum Threads, BlueSky și Mastodon.

Când a lansat Threads, Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a declarat: "Scopul este de a menține (o rețea) prietenoasă pe măsură ce se extinde. Cred că acest lucru este posibil și, în cele din urmă, va fi cheia succesului său. Acesta este unul dintre motivele pentru care Twitter nu a avut niciodată un succes atât de mare pe cât cred că ar fi trebuit, iar noi vrem să procedăm diferit", a comentat el.

Recent, mai în glumă, mai în serios, Musk i-a propus lui Zuckerberg să se bată într-un meci de arte marțiale mixte.

viewscnt
Afla mai multe despre
mark zuckerberg
elon musk