Facebook a eliminat conturi false cu originea în Iran

Facebook a eliminat conturi false cu originea în Iran
scris 29 mai 2019

Facebook a anunțat marți că a șters din nou zeci de conturi false, grupuri și pagini despre care compania americană susține că au avut un ''comportament fals coordonat'' cu originea în Iran, relatează miercuri agenția DPA.

Cincizeci și unu de conturi false, treizeci și șase de pagini, șapte grupuri și trei conturi de Instagram conduse de persoane care ''au indus în eroare oamenii despre cine erau și ceea ce făceau'' au fost dezactivate, a declarat gigantul social media într-un comunicat semnat de responsabilul Facebook cu securitatea cibernetică, Nathaniel Gleicher, scrie Agerpres.

UiPath se pregătește să devină decacorn și intră în Franța. \ CITEȘTE ȘI UiPath se pregătește să devină decacorn și intră în Franța. "România nu e bună pentru o pornire, piața este mică, oamenilor nu le plac riscurile și preferă să rămână în job-uri confortabile..."

Conținutul viza aspecte precum mișcările secesioniste din Statele Unite, Islamul, minoritățile arabe din Iran și influența Arabiei Saudite în Orientul Mijlociu.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
conturi false