Deutsche Telekom și Microsoft au anunțat un parteneriat european în domeniul tehnologiei cloud

Deutsche Telekom și Microsoft au anunțat un parteneriat european în domeniul tehnologiei cloud
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 mai 2019

Deutsche Telekom își extinde serviciile cloud în Europa Centrală și de Est și a încheiat un parteneriat cu Microsoft pentru platforma de cloud public Microsoft Azure, precum și pentru serviciile Dynamics 365 si Office 365, la nivelul a nouă țări, din Polonia până în Grecia, a anunțat compania.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Acesta este următorul pas în cadrul parteneriatului strategic anunțat de Microsoft și Deutsche Telekom anul trecut, scrie News.ro.

RAPORT România este în top 10 țări cu cel mai mare număr de servere folosite pentru atacuri informatice de tip DDoS CITEȘTE ȘI RAPORT România este în top 10 țări cu cel mai mare număr de servere folosite pentru atacuri informatice de tip DDoS

”Obiectivul Telekom este de a furniza servicii cloud pentru accelerarea transformării digitale în regiune. Serviciile automatizate vor permite adoptarea cloud în câteva minute, permițându-le astfel clienților să economisească 30-50% din costurile operaționale IT, comparativ cu soluțiile on-premises”, se arată în comunicat.

Experții cloud vor oferi, astfel, servicii cu un nivel mai înalt de standardizare, pe baza Office 365, Microsoft Azure și Dynamics 365, cu ajutorul Microsoft. Acestea mai includ o evaluare a situației actuale a infrastructurii IT, migrarea către cloud și managed services.

Deutsche Telekom completează produsele Microsoft cu propriile pachete de securitate. Ofertele cloud sunt disponibile în Polonia, Cehia, Slovacia, Croația, Ungaria, România, Macedonia de Nord, Muntenegru și Grecia. Telekom pune la dispoziție toate resursele, în funcție de cerere, într-o combinație on- și off-site.

viewscnt
Afla mai multe despre
deutsche telekom
microsoft
cloud