Facebook a implementat ștergerea datelor colectate de site-uri terțe

Facebook a implementat ștergerea datelor colectate de site-uri terțe
scris 29 ian 2020

Facebook a anunțat marți că cele două miliarde de utilizatori ai săi din lumea întreagă vor avea de acum înainte acces la datele colectate de site-urile și aplicațiile terțe cu posibilitatea de a le șterge, informează AFP.

Căutările pe internet, cumpărăturile online... Toți utilizatorii primei rețele de socializare mondiale vor putea de acum înainte să consulte aceste informații, colectate de Facebook pentru a direcționa anunțurile publicitare și, cu ajutorul unui buton special, le vor putea șterge, scrie Agerpres.

Toate iPhone-urile compatibile cu iOS 13 vor putea instala și iOS 14 CITEȘTE ȘI Toate iPhone-urile compatibile cu iOS 13 vor putea instala și iOS 14

Instrumentul, denumit ''Off-Facebook Activity'' (activitate în afara platformei Facebook), oferă rețelei de socializare ''un nou nivel de transparență și de control'', a precizat CEO-ul său, Mark Zuckerberg, într-un mesaj publicat pe blog.

"Începând de astăzi, instrumentul nostru Off-Facebook Activity este disponibil pentru utilizatorii de Facebook din întreagă lume", a precizat acesta.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
date colectate