Facebook are o nouă aplicație matrimonială

Facebook are o nouă aplicație matrimonială
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 19 apr 2021

Facebook a început se testeze o nouă aplicație de dating, de sine stătătoare, care funcționează în afara rețelei sale sociale și pune accentul pe video.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

NPE Team, divizia Facebook care face experimente de social media, pentru a vedea ce alte instrumente trezesc interesul utilizatorilor,  a început să testeze o aplicație de dating, numită Spark, în care oamenii se întâlnesc pe video.

Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri CITEȘTE ȘI Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri

Cu aplicația de dating pentru “oameni buni”, cum o promovează Facebook, utilizatorii participă la întâlniri video care durează 4 minute. La acest moment, nu pare să existe o limită de întâlniri la care o persoană poate participa.

Când două persoane vor să se cunoască mai bine, se trece la nivelul doi - o întâlnire video de 10 minute.

După a doua întâlnire, aplicația le va sugera celor doi să ia legătura printr-o aplicație de chat, precum Instagram Direct sau iMessage.

Cum s-a schimbat mediul de afaceri din România în ultimii 30 de ani: O istorie povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (I) CITEȘTE ȘI Cum s-a schimbat mediul de afaceri din România în ultimii 30 de ani: O istorie povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (I)

Bunătatea nu este doar parte a unui slogan. În cadrul procesului de înregistrare, utilizatorii trebuie să spună de se consideră oameni buni. Mai mult, Facebook spune că răspunsurile acestora sunt verificate de o echipă de angajați, înainte ca un utilizatori să fie acceptat.

De asemenea, contul de Facebook va fi un criteriu obligatoriu pentru utilizarea Spark.

Compania americană promite că Spark va fi o aplicație gratuită, lipsită de swipe-uri (pentru refuzuri), de profiluri personale publice și că nu va exista nici o funcție de comunicare directă, care să agaseze utilizatorii.

Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer CITEȘTE ȘI Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer

Dacă experimentul Facebook se va transforma într-un produs final, Spark va fi al doilea serviciu matrimonial al companiei, după Facebook Dating, lansat în 2019.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
aplicație
dating
matrimonial