Facebook își anulează conferința anuală pentru dezvoltatori, iar Microsoft se retrage de la o conferință pentru gaming, din cauza coronavirusului

Facebook își anulează conferința anuală pentru dezvoltatori, iar Microsoft se retrage de la o conferință pentru gaming, din cauza coronavirusului
scris 28 feb 2020

Facebook a anunțat joi că își va anula conferința anuală destinată dezvoltatorilor, iar Microsoft i-a urmat exemplul retrăgându-se de la o conferință de gaming programată pentru luna viitoare, din cauza îngrijorării provocate de epidemia de coronavirus, relatează Reuters.

“În loc de evenimentul F8, plănuim alte modalități prin care comunitatea noastră să se reunească prin intermediul unei serii de evenimente locale, video-uri și conținut transmis online”, a spus Konstantinos Papamiltiadis, director pentru parteneriate la Facebook.

Conferința, care a atras anul trecut 5.000 de persoane din toată lumea, ar fi urmat să aibă loc pe 5-6 mai, în San Jose, California, scrie News.ro

Gemini Solutions: În industria software, să fii mereu la curent cu cele mai noi tendințe și evoluții nu este numai o provocare, ci și o necesitate CITEȘTE ȘI Gemini Solutions: În industria software, să fii mereu la curent cu cele mai noi tendințe și evoluții nu este numai o provocare, ci și o necesitate

Microsoft intenționează să organizeze pe 16-18 mai numai un eveniment online. Anterior, Facebook s-a retras de la Conferința Dezvoltatorilor de Jocuri, care ar trebui să aibă loc la San Francisco.

În California, o persoană a fost depistată miercuri cu coronavirus, numărul total de cazuri din Statele Unite urcând la 15, potrivit Centrului pentru Prevenirea și Controlul Bolilor. Agenția a avertizat că există posibilitatea răspândirii în comunitate a coronavirusului.

La începutul acestei luni, a fost anulată conferința anuală  The Mobile World Congress (MWC), după retragerea în masă a expozanților din cauza temerilor provocate de epidemie.

AT&T, Verizon Communications și International Business Machines s-au retras anterior de la conferința pentru securitate cibernetică RSA, programată pe 24-28 februarie.

Google a anunțat că  intenționează în continuare să organizeze conferința sa pentru dezvoltatori așa cum este planificat, pe 12-14 mai, dar că monitorizează evoluția crizei coronavirusului.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
microsoft