Facebook lansează Facebook Pay, un sistem de plăți pentru aplicațiile companiei

Facebook lansează Facebook Pay, un sistem de plăți pentru aplicațiile companiei
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 13 nov 2019

Facebook Pay va funcționa în Facebook, Messenger, WhatsApp și Instagram, și va permite utilizatorilor să trimită și să primească bani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Contorul inteligent – soluția pentru reducerea costurilor cu electricitatea și scăderea cazurilor de întreruperi în alimentarea cu energie electrică CITEȘTE ȘI Contorul inteligent – soluția pentru reducerea costurilor cu electricitatea și scăderea cazurilor de întreruperi în alimentarea cu energie electrică

Deși interoperabilitatea dintre produsele companiei nu a fost finalizată, noul sistem de plăți Facebook Pay este una din primele facilități care funcționează în cadrul tuturor produselor importante ale gigantului american.

Cu ajutorul acestuia, utilizatorii pot să trimită și să primească bani, să facă cumpărături și să realizeze donații.

Facebook Pay nu are nicio legătură cu Libra, fiind construit pe altă structură financiară și cu alte parteneriate.

Partidul Laburist britanic, victima unui atac cibernetic CITEȘTE ȘI Partidul Laburist britanic, victima unui atac cibernetic

Pentru început, sistemul de plăți va fi disponibil în Statele Unite pentru anumite tipuri de operațiuni, dar și pentru paginile și business-urile din Facebook Marketplace. Abia ulterior va ajunge în WhatsApp și Instagram și va fi disponibil și în alte țări.

Facebook Pay va putea fi găsit în pagina de configurare a Facebook și Messenger. Acesta va suporta carduri de debit și credit precum și PayPal.

Interesant este că Facebook Pay este lansat la scurt timp după ce Libra, moneda virtuală a Facebook, a suferit mai multe lovituri grele, după ce mai mulți parteneri importanți au anunțat că își retrag sprijinul.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
plati
whatsapp
instagram
messenger