Facebook lansează o secțiune dedicată conținutului audio

Facebook lansează o secțiune dedicată conținutului audio
scris 12 oct 2021

Facebook va grupa într-o singură secțiune dedicată toate formele de conținut audio pe care le găzduiește.

Tot ce înseamnă conținut audio, de la podcast-uri, la clipurile scurte și continuând cu Live Audio Rooms, se va găsi pe Facebook în secțiunea Audio din cadrul Facebook Watch.

Instagram pregătește măsuri de protecție a adolescenților CITEȘTE ȘI Instagram pregătește măsuri de protecție a adolescenților

Facebook spune că noua secțiune va ajuta atât utilizatorii, care vor descoperi mai ușor conținutul audio, cât și creatorii de conținut, din exact același motiv.

La fel ca alte secțiuni ale rețelei sociale, la Audio utilizatorul va găsi conținutul creatorilor pe care deja îi urmărește, alături de recomandări personalizate și alte creații populare.

Deocamdată, noua secțiune va fi vizibilă doar utilizatorilor din Statele Unite.

Cu aceeași ocazie, disponibilitatea replicii la Clubhouse, Live Audio Rooms, este extinsă. Acest format poate fi acum folosit și de persoanele publice din afara Statelor Unite și nu doar pe iOS, ci și pe Android, mai nou.

În fine, formatul scurt de audio, pe care Facebook îl numește Soundbites, va fi și el disponibil unui număr mai mare de utilizatori, însă, doar în Statele Unite și tot sub formă de test.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
audio