Facebook lansează un nou mesaj în contextul scandalului Cambridge Analytica: nu vom vinde niciodată informațiile dvs! Mesajul integral

Facebook lansează un nou mesaj în contextul scandalului Cambridge Analytica: nu vom vinde niciodată informațiile dvs! Mesajul integral
scris 4 apr 2018

Facebook a lansat astăzi un nou mesaj, după cel transmis în urmă cu o săptămână, precizând, în contextul scandalului Cambridge Analytica, că va aplica o politică de date mai clară, fără drepturi noi de a utiliza datele utilizatorilor.

Mai jos mesajul integral al Facebook:

"Este important să le arătăm utilizatorilor în mod clar cum funcționează produsele noastre − este unul dintre modurile în care oamenii pot lua decizii în cunoștință de cauză cu privire la confidențialitatea datelor lor. Așadar, propunem actualizări ale termenilor noștri de utilizare, care includ și angajamentul nostru față de toți cei care folosesc Facebook. Explicăm serviciile pe care le oferim într-un limbaj mai ușor de înțeles. De asemenea, actualizăm politica noastră de date astfel încât să precizăm mai bine ce date colectăm și cum sunt acestea folosite de către Facebook, Instagram, Messenger și alte produse.

Aceste actualizări vizează clarificarea lucrurilor. Nu cerem noi drepturi de colectare, utilizare sau partajare a datelor dvs. pe Facebook. De asemenea, nu schimbăm niciuna dintre opțiunile de confidențialitate pe care le-ați făcut în trecut.

Iată câteva exemple legate de ceea ce veți găsi:

Noi caracteristici și instrumente: oferim informații despre facilități introduse recent. Față de ultima actualizare a termenilor de utilizare sau a politicii noastre de date, cu trei ani în urmă, acum puteți cumpăra și vinde produse pe <Marketplace>, începe un <fundraiser> pentru o cauză pe care o susțineți, partaja videoclipuri <Live> și <360> și adăuga efecte creative la fotografiile dvs.

FOTO Google Maps a învățat română. De astăzi, aplicația include limba română CITEȘTE ȘI FOTO Google Maps a învățat română. De astăzi, aplicația include limba română

Experiență personalizată: experiența fiecăruia pe Facebook este unică și oferim mai multe informații despre cum funcționează acest lucru. Explicăm cum utilizăm datele și de ce este necesar să personalizăm postările și anunțurile pe care le vedeți, precum și Grupurile, prietenii și Paginile pe care le sugerăm.

Ce împărtășim: nu vom vinde niciodată informațiile dvs. Avem responsabilitatea de a păstra informațiile utilizatorilor în condiții de siguranță și impunem restricții stricte privind modul în care partenerii noștri pot folosi și dezvălui datele. Explicăm toate circumstanțele în care împărtășim informații și transmitem mai clar angajamentele noastre față de oameni.

Publicitate: aveți control asupra anunțurilor pe care le vedeți și nu împărtășim informațiile dvs. cu agenții de publicitate. Politica noastră de date explică mai multe despre cum decidem ce anunțuri să vă afișăm.

Aceeași companie: Facebook face parte din aceeași companie cu WhatsApp și Oculus și explicăm cum împărtășim serviciile, infrastructura și informațiile. De asemenea, facem clar faptul că Facebook este entitatea corporativă care oferă serviciile Messenger și Instagram, care acum utilizează aceeași politică de date. Experiența dvs. cu fiecare dintre aceste produse rămâne aceeași.

FOTO Musk a șters paginile de Facebook ale Tesla și SpaceX după un schimb de mesaje pe Twitter. Acțiunile Facebook își adâncesc corecția CITEȘTE ȘI FOTO Musk a șters paginile de Facebook ale Tesla și SpaceX după un schimb de mesaje pe Twitter. Acțiunile Facebook își adâncesc corecția

Informații despre dispozitiv: utilizatorii au cerut să vadă toate informațiile pe care le colectăm de la dispozitivele pe care le folosesc și dacă respectăm setările dispozitivului mobil (răspunsul scurt: da). De asemenea, am adăugat detalii despre informațiile pe care le colectăm când sincronizați contactele dvs. cu unele dintre produsele noastre, inclusiv <istoria apelurilor și SMS-urilor>, despre care oamenii au întrebat recent.

Politica privind comportamentul periculos: explicăm mai bine modul în care combatem abuzurile și investigăm activitatea suspectă, inclusiv prin analizarea conținutului distribuit de utilizatori.

Pentru următoarele șapte zile, veți putea oferi <feedback> cu privire la termenii și politica de date. Odată finalizate, vom publica aceste documente și vă vom solicita să fiți de acord cu ele pe Facebook, împreună cu informații despre opțiunile pe care le aveți privind intimitatea dvs".

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
mesaj