Facebook Messenger transferă imagini la rezoluție HD

Facebook Messenger transferă imagini la rezoluție HD
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 10 apr 2024

Meta anunță o serie de îmbunătățiri pentru Facebook Messenger, care poate acum să transfere imagini HD, documente de dimensiuni mai mari și permite utilizatorilor să partajeze întregi albume foto.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei

Prima noutate este exact ceea ce Meta a adăugat recent și în WhatsApp - posibilitatea trimiterii imaginilor la rezoluție HD. Pentru asta, utilizatorul trebuie să bifeze manual opțiunea HD înainte să trimită o imagine.

Deși sunt folosite de miliarde de oameni, nici Facebook Messenger și nici WhatsApp nu au putut, până nu de mult, să trimită imagini la rezoluție înaltă - o facilitate care există de mulți ani în aplicațiile concurente.

Google lansează o versiune îmbunătățită a rețelei Find My Device CITEȘTE ȘI Google lansează o versiune îmbunătățită a rețelei Find My Device

A doua noutate este ceea ce Meta numește „shared albums”. După ce selectează o serie de fotografii, utilizatorul poate folosi opțiunea Create Album, pentru a creat un album foto pe care să-l partajeze în întregime cu prietenii.

Pentru că permite tuturor celor implicați să adauge și ulterior fotografii, această opțiune se poate dovedi o alternativă gratuită la Google Photos și Apple Photos, care necesită închirierea de spațiu în cloud pentru stocare și partajarea fotografiilor.

În fine, limita fișierelor care pot fi trimise cu Facebook Messenger a crescut la 100MB.

viewscnt
Afla mai multe despre
meta
facebook messenger
imagini
documente