Rivalul Instagram pregătit de TikTok se va numi TikTok Notes

Rivalul Instagram pregătit de TikTok se va numi TikTok Notes
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 9 apr 2024

TikTok se pregătește să lanseze o aplicație ce va rivaliza cu Instagram și anunță că aceasta se va numi TikTok Notes.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Platforma socială chineză a trimis o notificare utilizatorilor, prin care îi anunță că urmează să lanseze un nou produs, pe care-l numește TikTok Notes.

Notificarea TikTok confirmă zvonurile care au circulat la începutul acestui an, conform cărora compania lucrează la un rival pentru Instagram.

Apple permite aplicațiilor de muzică să recepționeze plăți în afara App Store CITEȘTE ȘI Apple permite aplicațiilor de muzică să recepționeze plăți în afara App Store

În aceeași notificare, compania explică cum viitoarea aplicație va permite partajarea fotografiilor actuale și viitoare pe TikTok Notes.

Din descrierea oficială, partajarea pare să aibă loc automat între TikTok și TikTok Notes, la fel cum Meta facilitează postarea acelorași postări atât pe Facebook, cât și pe Instagram.

Compania menționează, însă, că utilizatorii vor putea, totuși, opta ca postările de pe TikTok care conțin fotografii să nu ajungă în mod automat pe TikTok Notes.

Încă nu se știe când exact va lansa TikTok noua aplicație, însă, notificarea tocmai trimisă utilizatorilor săi poate fi semnul că aceasta va avea loc în curând.

viewscnt
Afla mai multe despre
tiktok
instagram
tiktok notes