Facebook revine pe creștere

Facebook revine pe creștere
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 28 apr 2022

Numărul utilizatorilor zilnici ai Facebook a crescut, din nou, în primul trimestru al anului, după primul declin trimestrial înregistrat în ultimul trimestru al anului anterior.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Facebook a ajuns în T1 2022 la 1,96 miliarde de utilizatori care accesează rețeaua socială în fiecare zi, a anunțat compania deținută de Meta. Cifra reprezintă o creștere cu 1,6% față de trimestrul anterior.

Această creștere este peste estimările anterioare. Compania se aștepta să termine acest trimestru cu 1,94 miliarde de utilizatori.

TikTok a fost cea mai descărcată aplicație în primul trimestru CITEȘTE ȘI TikTok a fost cea mai descărcată aplicație în primul trimestru

Un alt aspect pozitiv este faptul că Facebook revine pe creștere. Asta după ce, pentru prima oară, în T4 2021 a înregistrat o scădere trimestrială a numărului de utilizatori.

Și veniturile Facebook au crescut în această perioadă cu 6,6%, ajunând la 27,9 miliarde de dolari.

După anunțarea rezultatelor aferente primul trimestru, acțiunile Facebook au crescut cu aproape 20%.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
meta