FOTO Cum ar putea arăta un smartphone pliabil produs de Apple

FOTO Cum ar putea arăta un smartphone pliabil produs de Apple
scris 22 feb 2019

Apple a primit recent drepturile asupra unui brevet care pune pe hârtie principiile companiei privind un viitor smartphone pliabil.

Depus în octombrie anul trecut și acordat oficial săptămâna trecută, brevetul Apple descrie un dispozitiv pliabil care poate juca rol de smartphone sau tabletă, în funcție de închiderea sau deschiderea mecanismului de pliere.

În descrierea care însoțește brevetul se arată că plierea s-ar putea face atât de la jumătatea dispozitivului, cât și de la cele două treimi ale lungimii, ceea ce ar duce la o împachetare în trei bucăți.

Brevetul nu este limitat la smartphone-uri și tablete, ci menționează că ar putea fi folosit la orice tip de dispozitiv ce are un ecran, de la laptopuri, la accesorii mobile.

Cele mai bune produse software din România în 2018. Care este startup-ul anului CITEȘTE ȘI Cele mai bune produse software din România în 2018. Care este startup-ul anului

Informațiile conform cărora Apple cochetează cu ideea unui dispozitiv pliabil nu sunt neapărat o noutate. Există zvonuri considerate credibile ce vorbesc despre o lansare a unui astfel de produs în 2020.

Apple nu ar fi prima la petrecerea device-urilor pliabile, după ce Samsung a prezentat miercuri seara Galaxy Fold, dispozitiv care va intra pe piață din 3 mai și va costa 1980 de dolari.

Și Huawei este așteptată să lanseze un smartphone pliabil cu 5G săptămâna viitoare, la Mobile World Congress 2019.

FOTO Cum ar putea arăta un smartphone pliabil produs de Apple

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
smartphone
pliabil