FOTO Cum va arăta prima tabletă OnePlus

FOTO Cum va arăta prima tabletă OnePlus
scris 27 ian 2023

OnePlus este pe punctul de a-și lansa prima tabletă din portofoliu, și, cu câteva zile doar înainte de prezentarea acesteia, compania face publică o imagine-teaser cu aceasta.

Menită să sporească interesul și curiozitatea utilizatorilor față de viitorul produs, fotografia folosește lumini difuze pentru a ascunde designul complet al tabletei și a lăsa să se vadă doar anumite caracteristici.

Ceea ce este foarte evident în imagine este plasamentul atipic al camerei foto de pe spatele tabletei. Aceasta a fost montată în partea de sus pe centru. Majoritatea producătorilor țin camera foto într-un colț.

Google face concesii importante în India legate de Android, după ce a fost acuzat și amendat pentru monopol CITEȘTE ȘI Google face concesii importante în India legate de Android, după ce a fost acuzat și amendat pentru monopol

Deși nu se poate vedea în această imagine, la fel este poziționată și camera frontală, conform celor de la MySmartPrice, doar că aceasta este ascunsă sub ecranul de 11,6 inch.

Listată sub denumirea OnePlus Pad, aceasta urmează a fi prima tabletă a producătorului chinez și va fi prezentată pe 7 februarie alături de alte produse, precum smartphone-ul OnePlus 11 și căștile OnePlus Buds Pro 2.

FOTO Cum va arăta prima tabletă OnePlus

Nu este deocamdată clar dacă OnePlus Pad va fi lansată la nivel global sau va fi disponibilă doar în India la început. Până acum, informații despre tabletă au apărut doar pe site-ul din India al companiei.

Nu ar fi primul produs prin care OnePlus vizează strict India, care este o piață importantă pentru brandul deținut de Oppo. OnePlus vinde în India telefoane și televizoare care încă nu sunt disponibile în alte țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
tableta
oneplus