FOTO Facebook lansează o secțiune dedicată prognozei meteo

FOTO Facebook lansează o secțiune dedicată prognozei meteo
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 9 feb 2017

Utilizatorii Facebook au sau vor avea cât de curând la dispoziție o secțiune pentru prognoza meteo, chiar în cadrul aplicației.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Aplicația mobilă de Facebook, precum și site-ul pentru desktop au început propagarea unei noi secțiuni, dedicate prognozei meteo. Cei de la Facebook susțin că deja 95% dintre utilizatorii săi pot accesa noua facilitate și că, în zilele următoare, aceasta va fi disponibilă pentru toată lumea.

Noua secțiune meteo din Facebook este un upgrade la mesajul cu care rețeaua socială își întâmpină uneori utilizatorii și care include temperatura actuală. Prin intermediul acestuia, utilizatorii pot accesa acum o secțiune dedicată special prognozei meteo.

În afară de mesajul de întâmpinare din feed, noua facilitate mai poate fi accesată și din secțiunea More, acolo unde Facebook înghesuie toate funcțiile auxiliare feed-ului, precum grupurile și paginile.

Irlanda vrea să reclame Facebook la Curtea de Justiție a UE referitor la mecanismul de transfer al datelor CITEȘTE ȘI Irlanda vrea să reclame Facebook la Curtea de Justiție a UE referitor la mecanismul de transfer al datelor

Noua secțiune meteo din Facebook oferă doar informații privind temperaturile maxime și minime, furnizate de weather.com, fiind lipsită de anvergura unei aplicații dedicate, care informează utilizatorul cu privire la multe alte aspecte meteo, precum puterea vântului, șansa și cantitatea de precipitații etc.

În plus, Facebook va oferi și notificări cu privire la condițiile meteo. Deocamdată, notificările sunt în fază de test, urmând a fi implementate în forma lor finală până la sfârșitul acestei luni.

Pentru Facebook, noua secțiune dedicată condițiilor meteo face parte dintr-un șir care pare interminabil de facilități ce au rolul de a ține cât mai mult captiv utilizatorul în ecosistemul rețelei sale sociale.

FOTO Facebook lansează o secțiune dedicată prognozei meteo

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
meteo