FOTO Facebook Messenger primește o opțiune de ștergere a mesajelor trimise

FOTO Facebook Messenger primește o opțiune de ștergere a mesajelor trimise
scris 6 feb 2019

Facebook a lansat o nouă facilitate pentru Messenger care permite utilizatorilor retragerea mesajelor trimise din greșeală într-o anumită fereastră de timp.

Noua facilitate le permite utilizatorilor să șteargă mesajele trimise prin intermediul aplicației Facebook Messenger, fie pentru că le-au expediat altui destinatar decât intenționau, fie pentru a corecta anumite greșeli.

Ștergerea mesajelor este posibilă doar pentru un timp limitat din momentul apăsării butonului Send. Mai exact, mesajele pot fi șterse în cel mult 10 minute de când au fost trimise. După trecerea celor 10 minute, funcția de ștergere este dezactivată.

Acord confidențial: Apple va plăti Fiscului francez taxe retroactive pe 10 ani CITEȘTE ȘI Acord confidențial: Apple va plăti Fiscului francez taxe retroactive pe 10 ani

Pentru a șterge un mesaj, utilizatorul trebuie să apese pe acesta și să aleagă opțiunea Remove. Apoi, va avea de ales între a șterge mesajul doar din aplicația sa sau a-l șterge din fereastra tuturor destinatarilor.

Ștergerea mesajelor, la fel ca în cazul WhatsApp, nu este o operațiune incognito. Destinatarul sau destinatarii vor vedea o notificare ce îi înștiințează că un mesaj a fost șters din conversația respectivă.

Noua opțiune, care a fost promisă de Facebook din luna noiembrie, a început deja să fie implementată pe Android și iOS, urmând ca aceasta să devină disponibilă tuturor utilizatorilor pe parcursul următoarelor săptămâni.

FOTO Facebook Messenger primește o opțiune de ștergere a mesajelor trimise

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
facebook
messenger