FOTO Google lucrează la un smartphone super ieftin

FOTO Google lucrează la un smartphone super ieftin
scris 4 iul 2021

Împreună cu Jio Platforms, gigantul american vrea să vândă un smartphone cu 4G foarte ieftin, numit JioPhone Next.

Google și operatorul telecom indian Jio Platforms au dezvăluit că lucrează împreună la un smartphone foarte ieftin, cu 4G, care va fi vândut în India. Cei doi nu au dezvăluit și prețul viitorului dispozitiv.

Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România CITEȘTE ȘI Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România

JioPhone Next va fi lansat pe 10 septembrie în India și vizează cele aproximativ 300 de milioane de indieni care încă folosesc telefoane cu 2G. Există și planuri de lansare a acestuia în alte regiuni cu o situație similară, la o dată ulterioară.

Cele două companii nu au oferit informații complete nici despre capacitățile viitorului smartphone. Au spus doar că acesta va oferi suport pentru Google Assistant, facilități de traducere și o cameră cu funcții de realitate augmentată.

Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program CITEȘTE ȘI Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program

Cel mai probabil, din cauză că se dorește atingerea unui preț foarte mic, vor lipsi o mulțime de funcții cu care utilizatorii smartphone-urilor sunt obișnuiți. Însă, acest dispozitiv este gândit pentru o categorie de oameni cu putere foarte mică de cumpărare, care, folosesc telefoane mai vechi.

Pentru Google, punerea unui smartphone cu 4G în mâna a 300 de milioane de oameni este o mutare strategică. Gigantul american dobândește, astfel, acces la noi date, date pe care se bazează business-ul companiei.

Gebruder Weiss face încă un pas spre digitalizare și lansează și în România portalul myGW dedicat clienților CITEȘTE ȘI Gebruder Weiss face încă un pas spre digitalizare și lansează și în România portalul myGW dedicat clienților

FOTO Google lucrează la un smartphone super ieftin

viewscnt
Afla mai multe despre
google
smartphone
4g
jio