FOTO Google va prezenta noua serie Pixel pe 9 octombrie

FOTO Google va prezenta noua serie Pixel pe 9 octombrie
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 7 sep 2018

Google a trimis invitațiile oficiale de presă pentru lansarea noilor smartphone-uri din seria Pixel.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Conform invitațiilor, evenimentul va avea loc pe data de 9 octombrie, în New York, la mai puțin de o lună după ce Apple va fi lansat noile iPhone-uri pe 12 septembrie.

Google va prezenta atunci a treia generație a seriei de smartphone-uri despre care spune că este construită de propria divizie hardware, dar care a inclus suficiente indicii care făceau legătura cu HTC.

Huawei a trișat pentru a obține rezultate mai bune în testele de performanță CITEȘTE ȘI Huawei a trișat pentru a obține rezultate mai bune în testele de performanță

Între timp, Google chiar a cumpărat R&D-ul HTC pentru 1,1 miliarde de dolari, tranzacție încheiată la începutul acestui an.

Ambele telefoane care urmează a fi prezentate au apărut în mai multe rânduri în imagini neoficiale care au spulberat majoritatea misterelor legate de construcția acestora.

FOTO Google va prezenta noua serie Pixel pe 9 octombrie

Astfel, Pixel 3 pare că va rămâne la un design apropiat celui de anul trecut, cu rame destul de late în jurul ecranului și lipsit de butoane fizice pe zona frontală.

Pixel 3 XL, pe de altă parte, fiind și cel mai mare dintre cele două, va adopta cozorocul în partea superioară, dar va păstra totodată o ramă inestetic de groasă sub ecran.

FOTO Google va prezenta noua serie Pixel pe 9 octombrie

Ambele dispozitive sunt așteptate să suporte încărcarea wireless și să rămână la sistemul cu o singură cameră principală. În schimb, se pare că vor există două camere frontale pentru amatorii de selfie-uri.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
pixel
smartphone