FOTO Samsung lansează Galaxy Chromebook

FOTO Samsung lansează Galaxy Chromebook
scris 7 ian 2020

Cel mai nou Chromebook Samsung are de partea sa toate atuurile, însă prețul ar putea să taie entuziasmul clienților.

Producătorul coreean a prezentat la CES 2020 cel nou Chromebook al său, care se folosește de notorietatea brandului Galaxy pentru a se face remarcat.

Nu este însă singurul aspect prin care noul laptop de 13,3 inch se poate face remarcat. Acesta arată foarte bine și nu se ferește de culori mai puțin folosite pentru un astfel de produs, este puternic și permite rotirea ecranului la 360 de grade.

Samsung a vândut în 2019 6,7 milioane de smartphone-uri cu 5G CITEȘTE ȘI Samsung a vândut în 2019 6,7 milioane de smartphone-uri cu 5G

Galaxy Chromebook are un ecran AMOLED 4K (3840 x 2160), compatibil HDR400, care este înconjurat de rame foarte înguste, o caracteristică a laptopurilor premium.

La baza acestuia se află un procesor Core-i5 din generația a zecea. Din dotare nu lipsesc senzorul de amprente, două porturi USB-C și un cititor de carduri microSD. Carcasa este construită de aluminiu, iar întreg ansamblul are o grosime de 10 mm.

Bateria are 49.2Wh, iar Samsung spune că poate ține până la 8 ore.

Memoria RAM poate ajunge până la 16 GB, iar spațiul de stocare maxim este de 1 TB.

Versiunea de bază, care costă 999 de dolari, dispune însă de 8 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare. Galaxy Chromebook va intra pe piață cândva în primul trimestru al anului.

FOTO Samsung lansează Galaxy Chromebook

viewscnt
Afla mai multe despre
chromebook
samsung
google
laptop