Veniturile TikTok au crescut cu peste 300%

Veniturile TikTok au crescut cu peste 300%
scris 6 ian 2020

TikTok a apăsat puternic pedala monetizării, crescând puternic în ultimul trimestru al anului trecut, atât de la an la an, cât și față de trimestrul anterior.

Datele furnizate de Apptopia, un startup de analytics pentru aplicații care a obținut recent o finanțare de 8,2 milioane de dolari, arată că TikTok a avut în Q4 2019 venituri de aproximativ 50 milioane de dolari.

Față de cele 10 milioane de dolari obținute în Q4 2018, creșterea de la an la an a aplicației chinezești este de nu mai puțin de 310%.

Atac cibernetic împotriva Ministerului de Externe din Austria CITEȘTE ȘI Atac cibernetic împotriva Ministerului de Externe din Austria

La fel de impresionant este și saltul pe care veniturile TikTok l-au făcut față de al treilea trimestru al anului trecut, când se estimează că au fost generate în jur de 20 milioane de dolari.

TikTok este aplicația vedetă a ultimilor ani, bucurându-se de o creștere meteorică la nivel global, după ce inițial a avut un mare succes în China și India.

Originea sa i-a adus și probleme, fiind suspectată de spionaj și cenzură la comanda guvernului chinez. Pentru a combate aceste zvonuri, TikTok ia în calcul inclusiv mutarea sediului în afara Chinei.

viewscnt
Afla mai multe despre
tiktok
aplicatii
venituri
china