Veniturile TikTok au crescut cu peste 300%

Veniturile TikTok au crescut cu peste 300%
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 6 ian 2020

TikTok a apăsat puternic pedala monetizării, crescând puternic în ultimul trimestru al anului trecut, atât de la an la an, cât și față de trimestrul anterior.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Datele furnizate de Apptopia, un startup de analytics pentru aplicații care a obținut recent o finanțare de 8,2 milioane de dolari, arată că TikTok a avut în Q4 2019 venituri de aproximativ 50 milioane de dolari.

Față de cele 10 milioane de dolari obținute în Q4 2018, creșterea de la an la an a aplicației chinezești este de nu mai puțin de 310%.

Atac cibernetic împotriva Ministerului de Externe din Austria CITEȘTE ȘI Atac cibernetic împotriva Ministerului de Externe din Austria

La fel de impresionant este și saltul pe care veniturile TikTok l-au făcut față de al treilea trimestru al anului trecut, când se estimează că au fost generate în jur de 20 milioane de dolari.

TikTok este aplicația vedetă a ultimilor ani, bucurându-se de o creștere meteorică la nivel global, după ce inițial a avut un mare succes în China și India.

Originea sa i-a adus și probleme, fiind suspectată de spionaj și cenzură la comanda guvernului chinez. Pentru a combate aceste zvonuri, TikTok ia în calcul inclusiv mutarea sediului în afara Chinei.

viewscnt
Afla mai multe despre
tiktok
aplicatii
venituri
china