FOTO Urbanista a lansat o pereche de căști wireless care se alimentează de la orice sursă de lumină

FOTO Urbanista a lansat o pereche de căști wireless care se alimentează de la orice sursă de lumină
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 19 apr 2021

Compania suedeză, Urbanista, va scoate pe piață o pereche de căști fără fir, care, grație materialului folosit, pot converti în energie orice fel de lumină.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Los Angeles, cea mai nouă pereche de căști cu ANC (sistem de estompare a sunetelor ambientale) a celor de la Urbanista promite un “timp de folosire practic infinit”. Afirmația producătorului se bazează pe modul în care care produsul se încarcă.

Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri CITEȘTE ȘI Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri

Dincolo de alimentarea tradițională prin USB-C, căștile folosesc un tip de celulă solară numit Powerfoyle. Dezvoltat de altă companie suedeză, Exeger, acest material are marele avantaj de a capta orice fel de lumină, nu doar cea directă a soarelui.

Bineînțeles că soarele va furniza cea mai rapidă încărcare, însă și într-o zi înnorată, căștile pot capta suficientă energie pentru a oferi două ore suplimentare de folosire, promite producătorul.

Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer CITEȘTE ȘI Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer

Cei de la Exeger spun că materialul responsabil de captarea luminii poate fi folosit în orice design. În 2019, JBL avea în plan dezvoltarea unei perechi de căști cu același material Powerfoyle, însă s-a renunțat la începutul pandemiei.

Dincolo de alimentarea cu lumină și ANC, căștile suportă asistenții virtuali Siri și Google Assistant și au un sistem de detectare a urechilor, care întrerupe redarea când sunt date jos.

Cum s-a schimbat mediul de afaceri din România în ultimii 30 de ani: O istorie povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (I) CITEȘTE ȘI Cum s-a schimbat mediul de afaceri din România în ultimii 30 de ani: O istorie povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (I)

În jur de 200 de euro vor costa noile căști Urbanista Los Angeles, care sunt așteptate să intre în curând pe piață.

FOTO Urbanista a lansat o pereche de căști wireless care se alimentează de la orice sursă de lumină

viewscnt
Afla mai multe despre
urbanista los angeles
căști
wireless
lumină