FOTO Windows 11 are un nou player multimedia

FOTO Windows 11 are un nou player multimedia
scris 22 nov 2021

Microsoft a început să testeze un nou player pentru conținutul multimedia din Windows 11, care va înlocui vechiul Windows Media Player.

Versiunea de test a celui mai nou sistem de operare Microsoft are un nou player multimedia, pe care cei înscriși în cadrul programului Windows Insiders îl pot deja folosi.

Noul program, numit simplu, Media Player for Windows, este dezvoltat, la fel ca și vechiul Windows Media Player, pentru a reda atât muzică, cât și video.

WhatsApp are o nouă aplicație pentru Windows CITEȘTE ȘI WhatsApp are o nouă aplicație pentru Windows

În fapt, nu par să existe noutăți fundamentale în noul program, care se concentrează pe aceleași abilități ca și cel pe care-l înlocuiește - crearea unei librării de conținut și gestionarea listelor de redare.

În timpul redării melodiilor vor fi extrase de pe internet și afișate imagini ale artiștilor și albumelor active, iar multe dintre opțiuni pot fi controlate direct din tastatură.

FOTO Windows 11 are un nou player multimedia

Cea mai evidentă schimbare va fi de ordin vizual, Media Player for Windows 11 având un design în ton cu restul sistemului de operare, spre deosebire de Windows Media Player, care a rămas blocat cu designul vechi.

Microsoft avertizează că există încă bug-uri la care se lucrează înainte de lansarea oficială. Printre acestea se numără problemele de redare a conținutului din rețea și a fișierelor cu diacritice în denumire.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
windows 11
player multimedia