Furnizorul german de software și servicii IT SAP lansează noi angajări în România

Furnizorul german de software și servicii IT SAP lansează noi angajări în România
scris 4 dec 2018

SAP România, subsidiara locală a furnizorului german de software și servicii IT SAP, are deschise pentru anul viitor 100 de poziții tehnice și non-tehnice. 

Compania și-a crescut deja, în acest an, numărul de angajați, ajungând, la finalul lunii septembrie, la 704 salariați în sediile sale din București - 466, Timișoara - 122 și Cluj-Napoca - 116. 

Rețeaua socială de întrebări și răspunsuri Quora, atacată de hackeri. Peste 100 de milioane de conturi au fost compromise CITEȘTE ȘI Rețeaua socială de întrebări și răspunsuri Quora, atacată de hackeri. Peste 100 de milioane de conturi au fost compromise

SAP România și-a început activitatea în 2002 și are birouri locale în București, Timișoara și Cluj-Napoca, prin intermediul cărora furnizează servicii de consultanță și de implementare a proiectelor, bazate pe soluții proprii, pentru clienți din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

În 2017, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 306,99 milioane de lei, în creștere cu 19,9% față de 2016, iar profitul net a urcat cu 16,3%, la 93,9 milioane de lei.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
sap
it
angajari