Google a adăugat româna pe lista limbilor disponibile în aplicația de redare vocală Text To Speech

Google a adăugat româna pe lista limbilor disponibile în aplicația de redare vocală Text To Speech
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 10 ian 2018

Google a adăugat româna pe lista limbilor disponibile în aplicația Text to Speech, care “citește” utilizatorilor texele de pe ecranele dispozitivelor Android.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Aplicația de redare vocală a textului de la Google, disponibilă pentru dispozitivele cu sistem de operare Android, este utilă celor care nu cunosc bine regulile de pronunție pentru diferite limbi. Totodată, utilizatorilor le pot fi redate cărțile preferate, știri sau diferite documente.

Google își unifică serviciile de plată sub brandul Google Pay CITEȘTE ȘI Google își unifică serviciile de plată sub brandul Google Pay

Google a decis să adauge româna, estona și slovaca în categorie limbilor disponibile în acest program la mai bine de un an de la ultima actualizare a aplicației pentru Android.

Potrivit informațiilor disponibile în magazinul de aplicații Google Play, noua versiune a programului Text to Speech (în română: Sintetizare vocală Google) aduce, pe lângă cele 3 noi limbi disponibile, și îmbunătățiri legate de calitatea vocilor. 

viewscnt
Afla mai multe despre
google
android
romana
aplicatie
redare vocala