Google aduce mai multe schimbări rețelei sale de socializare

Google aduce mai multe schimbări rețelei sale de socializare
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 18 nov 2015

Google a anunțat că, începând de astăzi, rețeaua de socializare Google+ va avea un nou design, iar cele mai importante funcții ale acesteia vor fi îmbunătățite și mai ușor accesibile, compania dorind să facă platforma mai populară și mai simplu de utilizat.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Astfel, designul rețelei de socializare va fi schimbat, pentru a simplifica utilizarea, iar noul Google+ se va axa în principal pe funcțiile Communities și Collections, care sunt considerate a fi printre cele mai populare, potrivit reprezentanților companiei.

Mai exact, utilizatorii vor vedea informații din domeniile de care sunt interesați și vor primi sugestii legate de grupurile în care ar putea dori să se înscrie, fără ca acestea să mai depindă de cercurile de prieteni.

"Am petrecut mult timp ascultând ceea ce utilizatorii Google+ au de spus. Au existat două funcții pe care aceștia le-au tot menționat: Communities, care are acum, în medie, 1,2 milioane de utilizatori noi pe zi și Collections, care a fost lansat în urmă cu 5 luni și creștere chiar mai repede”, se arată pe blogul oficial al Google.

Serviciul Communites a fost lansat în 2012 și permite utilizatorilor să se înscrie în grupuri deja existente  sau să creeze altele noi, fiind asemănător cu Facebook Groups. Astfel, utilizatorii pot comunica cu alte persoane care au aceleași interese.

Collections, care a fost lansat în acest an, este asemănător cu Pinterest - toate postările legate de un anumit subiect pot fi grupate, ceea ce facilitează urmărirea lucrurilor de care utilizatorii sunt pasionați.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
google+
socializare
retea