Google anunță o nouă versiune de Google Assistant

Google anunță o nouă versiune de Google Assistant
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 16 oct 2019

Google Assistant va face în curând pasul spre a doua generație, primind un aspect nou, facilități noi și devenind semnificativ mai rapid.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pe scena evenimentului care a avut drept vedete noile smartphone-uri din seria Pixel, oficialii Google s-au oprit câteva minute asupra lui Google Assistant, anunțând o nouă versiune a acestuia, care va aduce îmbunătățiri semnificative.

În primul și în primul rând, Google Assistant va fi mult mai rapid până acum. Se va activa mai rapid atunci când îi este cerut ajutorul și va oferi răspunsurile mai rapid.

Google spune că a doua generație a asistentului său digital va fi de până la 10 ori mai rapidă decât generația anterioară. Rămâne de văzut și în practică dacă promisiunile companiei americane se adeveresc.

VIDEO&FOTO Google a prezentat smartphone-urile Pixel 4 și 4 XL CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Google a prezentat smartphone-urile Pixel 4 și 4 XL

Conform oficialilor Google, conversațiile cu Google Assistant vor fi mai naturale și vor putea fi desfășurate continuu, fără a mai folosi atât de frecvent comanda “Hey, Google”.

Google Assistant va putea fi folosit pentru deschiderea aplicațiilor, pentru a căuta aplicații și fișiere pe telefon și chiar pentru multitasking, putând fi făcută trecerea de la o aplicație la alta prin comenzi vocale.

Tot prin comenzi vocale, utilizatorii vor putea să-și șteargă datele personale și să configureze o limită de timp pentru stocarea acestora pe serverele Google.

Ca și în cazul altor servicii Google, noua versiune de Google Assistant va fi mai întâi disponibilă exclusiv pe telefoanele din seria Pixel. Ulterior, la o dată încă necunoscută, aceasta va putea fi instalată și pe alte smartphone-uri cu Android.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
google assistant
pixel
smartphone