Google Assistant va avea un mod special pentru condus și va fi integrat în Waze

Google Assistant va avea un mod special pentru condus și va fi integrat în Waze
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 8 mai 2019

Șoferii vor putea raporta radarele și gropile în Waze fără a se mai atinge de telefon, folosind comenzile vocale recunoscute de Google Assistant.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Asistentul digital al celor de la Google va avea în curând un mod special de operare în mașină, care va ajuta șoferii să controleze cele mai importante aplicații ale telefonului printr-o interfață special optimizată și comenzi vocale.

Driving Mode va avea un ecran central de unde șoferii vor putea începe navigarea cu aplicația preferată. Tot acolo vor fi afișate apelurile și mesajele primite și va putea fi inițiată redarea audio cu o aplicație precum Play Music sau Spotify.

Toate aceste facilități vor putea fi apelate și prin comenzi vocale precum “Hey, Google, play some rock” sau “Yes” ori “No” în timpul apelurilor primite pentru a răspunde sau a le respinge.

Google a prezentat noutățile celei de-a zecea versiuni de Android: Mod întunecat, gesturi simplificate și multe altele CITEȘTE ȘI Google a prezentat noutățile celei de-a zecea versiuni de Android: Mod întunecat, gesturi simplificate și multe altele

Modul auto va fi disponibil pentru smartphone-urile cu Android începând din această vară și va fi activat automat atunci când telefonul este conectat la sistemul Bluetooth al mașinii.

În următoarele săptămâni, Google va integra asistentul digital în populara aplicație de navigare auto Waze.

Prin intermediul Google Assistant, șoferii vor putea stabili traseele și raporta incidentele întâlnite pe drum folosind comenzile vocale.

Până acum, Waze recomanda ca raportările să fie făcute de un pasager, pentru ca folosirea telefonului să nu distragă atenția șoferului de la drum

 

viewscnt
Afla mai multe despre
google
assistant
waze
auto
comenzi vocale