Google grupează servicii și un smartphone într-un singur abonament

Google grupează servicii și un smartphone într-un singur abonament
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 20 oct 2021

Alături de noile smartphone-uri Pixel 6, Google a anunțat un nou tip de abonament, care oferă, pentru o semnificativă plată lunară, unul din noile smartphone-uri împreună cu mai multe servicii ale companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Sub titulatura Pixel Pass, Google va vinde, pe bază de abonament lunar, unul din cele două smartphone-uri Pixel 6 (la alegere) plus 200GB spațiu de stocare Google One și acces la Google Play Pass, YouTube Premium și YouTube Music Premium.

Instrumente pentru o muncă remote eficientă CITEȘTE ȘI Instrumente pentru o muncă remote eficientă

Smartphone-urile din cadrul pachetului vor beneficia de garanție extinsă și vin cu posibilitatea schimbării peste doi ani cu un model nou.

Pixel Pass va costa 45 de dolari pe lună, dacă utilizatorul optează pentru Pixel 6 și 55 de dolari pe lună dacă este ales modelul Pixel 6 Pro.

Cum previi picarea site-ului în cazul creșterilor masive de trafic CITEȘTE ȘI Cum previi picarea site-ului în cazul creșterilor masive de trafic

Împrumutând o carte din portofoliul Apple, prin Pixel Pass, Google încearcă să-și fidelizeze utilizatorii și să-i țină “prizonieri” în ecosistemul companiei. Un utilizator care folosește mai multe produse și servicii ale unei companiei are șanse mai mici să treacă în tabăra concurenței.

Deocamdată, Pixel Pass este disponibil doar în Statele Unite.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
pixel
smartphone
abonament