Google Meet, disponibil în Gmail tuturor utilizatorilor

Google Meet, disponibil în Gmail tuturor utilizatorilor
scris 5 mai 2020

Serviciul de comunicare video al celor de la Google, care până nu cu mult timp în urmă era disponibil doar contra cost, va putea fi accesat în curând, din Gmail, de toți utilizatorii.

Google este decis să profite câte de mult poate de oportunitatea pe care pandemia o reprezintă pentru comunicare online și nu pierde timp deloc pentru a-și împinge propriul instrument în brațele câtor mai mulți utilizatori.

După ce săptămâna trecută Google a decis să deschidă Meet tuturor utilizatorilor, acum serviciul de comunicare video a început să apară în Gmail utilizatorilor obișnuiți.

Șeful Apple crede că iPhone SE va atrage mulți utilizatori de Android CITEȘTE ȘI Șeful Apple crede că iPhone SE va atrage mulți utilizatori de Android

O parte din utilizatori au început deja să remarce că au în bara laterală un shortcut pentru Meet și inițializarea comunicărilor video prin intermediul acestuia. Pe parcursul următoarelor săptămâni, Meet va face parte din toate conturile de Gmail.

Integrarea cu Gmail va crește cu siguranță numărul utilizatorilor care folosesc Meet. Serviciul de email al celor de la Google va reprezenta o veritabilă platformă de lansare a lui Meet în rândul utilizatorilor finali.

Meet era inițial oferta contra cost a celor de Google, în ceea ce privește comunicarea video, fiind disponibil doar pentru business și educație. De săptămâna trecută, Meet este disponibil tuturor celor care au un cont Google.

Acesta facilitează comunicarea video a până la 100 de participanți. Deocamdată nu există o limită de timp, însă, după 30 septembrie, utilizarea gratuită a serviciului va veni cu o limită de 60 de minute.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
meet
gmail
video