Google News inaugurează o secțiune specială pentru Liga Campionilor

Google News inaugurează o secțiune specială pentru Liga Campionilor
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 23 oct 2019

Google a lansat o secțiune dedicată special celei mai puternice competiții fotbalistice intercluburi din lume, secțiune care face parte din serviciul Google News.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Liga Campionilor, competiție a cărei primă fază a grupelor se află în plină desfășurare, are începând de astăzi o zonă specială, plină de informații, în cadrul serviciului de știri al celor de la Google.

Noua secțiune include rezultate, programul meciurilor viitoare, componența și ierarhia grupelor, articole ale site-urilor de specialitate și postări relevante de pe Twitter.

Meciurile nu au și un desfășurător propriu-zis, în care utilizatorul să poată vedea în ce ordine s-a marcat și care au fost evenimentele importante.

FOTO ANCOM lansează aplicația aisemnal.ro CITEȘTE ȘI FOTO ANCOM lansează aplicația aisemnal.ro

În schimb, există rezumate video pentru fiecare meci. Din păcate, clipurile alese de Google sunt limitate geografic și nu pot fi văzute în România fără un proxy sau un VPN care să folosească IP-ul altei țări.

Noua secțiune nu are un link special prin care să poată fi accesată în cadrul Google News. În schimb, poate fi găsită printr-o căutare după “Champions League”.

Aceasta este disponibilă pe toate versiunile site-ului Google News, de desktop și mobil, putând fi accesată cu orice browser web.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
google
news
fotbal
liga campionilor