Google va deschide primul său magazin fizic la New York

Google va deschide primul său magazin fizic la New York
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 mai 2021

Alphabet, compania mamă a Google, a anunțat că va deschide primul său magazin fizic la New York în această vară, reflectând o abordare care a ajutat Apple să acumuleze miliarde de dolari în ultimele două decenii, relatează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Magazinul Google va fi localizat în cartierul Chelsea, lângă campusul său din New York, care găzduiește peste 11.000 de angajați, scrie Agerpres.

eMAG a atins nivelul “net zero” al emisiilor de dioxid de carbon pentru operațiunile sale CITEȘTE ȘI eMAG a atins nivelul “net zero” al emisiilor de dioxid de carbon pentru operațiunile sale

Google, care a creat în trecut magazine pop-up pentru a-și promova produsele, a declarat că va vinde smartphone-uri Pixel, laptopuri Pixelbook și trackere de fitness Fitbit, alături de dispozitive electrocasnice inteligente Nest la punctul de vânzare cu amănuntul.

Vizitatorii vor putea, de asemenea, să beneficieze de serviciu pentru clienți pentru dispozitivele lor și să-și ridice comenzile online din magazin.

Apple, care și-a deschis primele două magazine cu amănuntul în Virginia în 2001, are 270 de magazine în Statele Unite și multe altele în întreaga lume care stimulează vânzările și oferă, de asemenea, cumpărătorilor servicii practice pentru clienți. 

viewscnt
Afla mai multe despre
google
magazin
new york