Guvernul continuă și în acest an programul prin care tinerii sunt sprijiniți să își achiziționeze calculatoare

Guvernul continuă și în acest an programul prin care tinerii sunt sprijiniți să își achiziționeze calculatoare
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 mai 2024

Guvernul a decis să continue și în acest an Programul "EURO 200", prin care elevii și studenții pot fi sprijiniți financiar să-și achiziționeze un calculator pentru a-și dezvolta competențele digitale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

Executivul a adoptat în ședința de joi noul model al bonului valoric, care va avea în acest an culoarea de fundal mov, informează un comunicat transmis de Guvern.

Programul "EURO 200" are în 2024 un buget de 2.500.000 lei.

Telekom Mobile Romania în 2023: afaceri și pierdere în scădere CITEȘTE ȘI Telekom Mobile Romania în 2023: afaceri și pierdere în scădere

Beneficiarii acestei forme de sprijin financiar sunt elevii și studenții din învățământul de stat și particular acreditat în vârstă de până la 26 de ani și care provin din familii cu venituri brute lunare de cel mult 500 lei/membru de familie, plafon care a fost indexat anul trecut de la 250 de lei, scrie Agerpres.

"Din motive de siguranță, seria și culoarea acestui model de bon valoric pentru stimularea achiziționării de calculatoare sunt modificate în fiecare an, astfel încât bonurile valorice emise în anul 2023 și anulate să nu fie folosite și în anul curent. În anul 2023, culoarea acestui tip de bonuri valorice destinat stimulării achiziționării de calculatoare a fost roz", transmite sursa citată.

viewscnt
Afla mai multe despre
calculatoare
guvern