HP vrea să cumpere Poly cu 1,7 miliarde dolari cash

HP vrea să cumpere Poly cu 1,7 miliarde dolari cash
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 mar 2022

HP vrea să cumpere Poly cu 1,7 miliarde dolari cash, respectiv 40 dolari pe acțiune.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania, cunoscută anterior ca Plantronics, dezvoltă dispozitive audio și video inclusiv pentru conferințe, conform Reuters.

HP Inc a anunțat recent că a respins oferta majorată de preluare din partea Xerox, de aproximativ 35 miliarde de dolari, apreciind că oferta încă subevaluează producătorul american de PC-uri.

Xerox, unul dintre cei mai mari producători de fotocopiatoare, majorase oferta de cumpărare a HP Inc de la 22 la 24 de dolari pe acțiune, după ce tentativa precedentă de achiziționare fusese respinsă.

Facebook are un nou instrument pentru depistarea conturilor false, bazat pe învățarea mecanică CITEȘTE ȘI Facebook are un nou instrument pentru depistarea conturilor false, bazat pe învățarea mecanică

HP, companie creată în 2015 în urma divizării activităților Hewlett-Packard, este prezentă pe piața românească prin intermediul subsidiarei HP Inc. România. Producătorul american de PC-uri, laptop-uri și imprimante a anunțat, anul trecut, că va desființa circa 16% din locurile de muncă la nivel global, parte a unei restructurări menite să scadă costurile și să stimuleze vânzările.

viewscnt
Afla mai multe despre
hp
xerox