HTC pregătește lansarea primului său smartwatch: One Watch

HTC pregătește lansarea primului său smartwatch: One Watch
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 3 dec 2015

Primul smartwatch HTC se va numi, cel mai probabil, One Watch și va fi lansat în luna februarie a anului viitor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

HTC cochetează cu ideea unui smartwatch încă din 2013, când a promis un smartwacth deosebit de cele care existau pe piață la acel moment, cu o funcționalitate mult mai ridicată. Între timp, cel mai probabil din cauza problemelor financiare, taiwanezii au întrerupt dezvoltarea proiectului, crezându-se chiar la un moment dat că a fost abandonat.

Acum, nu doar că se vorbește din nou de un smartphone HTC, dar are și o dată neoficială de lansare: februarie 2016. Cel mai probabil, va putea fi văzut la Barcelona, cu ocazia târgului Mobile World Congress 2016.

Informația, neconfirmată încă oficial, vine dintr-una din cele mai de încredere surse de zvonuri, Even Blass, jurnalist Mashable, prin contul său de Twitter, @evleaks.

 

 

Conform acestuia, cel mai probabil HTC One Watch va folosi sistemul de operare Android Wear, iar ecranul va fi rotund și va avea o rezoluție de 360 x 360 pixeli.

Din păcate, nu există încă o imagine oficială a smartwatch-ului HTC, astfel că nu se știe ce design sau ce butoane va avea.

viewscnt
Afla mai multe despre
htc
smartwatch
one watch
lansare
android