Informații scurse înainte de lansare: Cât va costa Galaxy Note 10

Informații scurse înainte de lansare: Cât va costa Galaxy Note 10
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 6 aug 2019

Înainte de prezentarea oficială, prețurile lui Galaxy Note 10 sunt făcute publice pe surse.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Mai multe persoane din anturajul Samsung au publicat pe rețelele sociale prețurile la care cele două versiuni de Galaxy Note 10 ar urma să fie comercializate de producătorul sud-coreean.

Cu mențiunea că informația nu este confirmată oficial, prețurile pentru al doilea flagship de anul acesta al Samsung ar trebui să înceapă în Europa de la 949 euro.

O mențiune importantă este că cea mai ieftină variantă, care va costa 949 euro, se pare că va avea 256 GB spațiu de stocare. Dacă informația se confirmă, înseamnă că Samsung riscă să nu lanseze o versiune cu 128 GB pentru a forța menținerea mai sus a prețului, o tactică justificată prin spațiul dublu de stocare.

Huawei testează un smartphone echipat cu propriul său sistem de operare, Hongmeng CITEȘTE ȘI Huawei testează un smartphone echipat cu propriul său sistem de operare, Hongmeng

Tactica aleasă ar putea avea două tăișuri. Așa cum s-a văzut și în rezultatele financiare pe ultimul trimestru ale producătorului coreean, prețurile mari au fost unul din factorii care au afectat volumul vânzărilor.

Alături de Galaxy Note10, va exista și un al doilea model, care se pare că se va numi Note10+. Acesta ar urma să coste 1099 euro (256 GB spațiu de stocare) respectiv 1199 euro (512 GB spațiu de stocare).

Producătorul coreean este așteptat să lanseze seria Galaxy Note 10 pe 7 august, o serie care devine foarte importantă în contextul pierderilor continue înregistrate în ultimele trimestre de Samsung și a performanței (din nou) sub așteptări a flagship-ului de primăvară, Galaxy S10.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
smartphone
galaxy
note 10