Instagram permite utilizatorilor să posteze fotografii și de pe site-ul mobil

Instagram permite utilizatorilor să posteze fotografii și de pe site-ul mobil
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 9 mai 2017

Facebook a actualizat site-ul mobil al serviciului Instagram, adăugând posibilitatea postării de fotografii prin intermediul acestuia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Utilizatorii popularei rețele sociale Instagram pot să posteze fotografii și accesând site-ul mobil într-un browser web precum Chrome ori Safari. Până acum, această operațiune era apanajul exclusiv al aplicației.

Funcția de postare a site-ului mobile nu servește decât rolul upload-ului, oferind opțiuni minime de prelucrare a imaginilor, precum rotirea sau schimbarea raportului acestora. Nu se pot posta filmări video sau aplica filtre grafice.

Site-ul mobil al rețelei Instagram, care până acum permitea doar vizualizarea feed-ului și a notificărilor, seamănă din ce în ce mai mult cu aplicația și începe să se compare cu aceasta inclusiv la capitolul funcționalitate.

VIDEO Primele cadre cu sistemul de operare ținut secret de Google CITEȘTE ȘI VIDEO Primele cadre cu sistemul de operare ținut secret de Google

Prin noua facilitate, Facebook încearcă să facă din Instagram un serviciu cât mai ușor accesibil, care să poată fi folosit indiferent de dispozitiv și de viteza conexiunii la internet.

Nu mai departe de săptămâna anterioară, aplicația Instagram de Android a primit suport offline, ceea ce înseamnă că unele posturi sunt încărcate anticipat, pentru a putea fi afișate și când nu există o conexiune stabilă la internet.

De reținut, însă, că funcția de postare a fost adăugată doar site-ului mobil, nu și versiunii pentru desktop.

viewscnt
Afla mai multe despre
instagram
facebook