Instagram testează o funcție care încurajează utilizatorii să ia o pauză

Instagram testează o funcție care încurajează utilizatorii să ia o pauză
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 14 nov 2021

“Take a Break” este numele celei mai nou funcții la care lucrează Instagram, o funcție care le va aminti să ia o pauză de Instagram celor care pierd noțiunea timpului navigând conținutul platformei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Viitoarea facilitate a rețelei deținute de Meta a fost anunțată de șeful Instagram, Adam Mosseri. Aceasta se află deja în teste, semn că ar putea fi lansată în curând.

Când va fi disponibilă, “Take a Break” va fi opțională - utilizatorul va trebui să o activeze manual din pagina de setări a aplicației.

WhatsApp va adăuga mai mult control pentru funcția \ CITEȘTE ȘI WhatsApp va adăuga mai mult control pentru funcția "last seen"

În momentul activării, utilizatorul va trebui să specifice perioada de timp după care îi va fi afișată notificarea care-l va încuraja să ia o pauză. Nu se știe, deocamdată, dacă utilizatorul va putea alege orice interval de timp, ori va trebui să aleagă între câteva perioade de timp presetate.

Cert este că notificarea nu va acoperi decât parte a ecranului, astfel că, și când expiră perioada de timp stabilită, utilizatorul poate alege să o ignore și să folosească în continuare aplicația.

Notificarea în sine va conține o serie de sugestii, îndemnând utilizatorul să respire, să asculte muzică, să scrie în jurnal sau alte activități personale și cu potențial de relaxare.

Mosseri spune că Instagram a cerut sfatul experților în dezvoltarea acestei facilități și că există șanse ca aceasta să fie lansată oficial în decembrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
instagram
sanatate