iPhone 14 va avea o cameră frontală mai bună

iPhone 14 va avea o cameră frontală mai bună
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 20 apr 2022

Camera frontală de pe viitorul model de iPhone va primi un upgrade, care îi va conferi autofocus și o apertură mai largă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Una dintre componentele care vor fi îmbunătățite când iPhone 14 va fi lansat este camera frontală, folosită în principal pentru apeluri video și selfie-uri.

Acesta va fi dotată cu autofocus, conform analistului chinez Ming-Chi Kuo. Acesta va ajuta la realizarea unor fotografii mai clare, atât la distanțe mici, cât și la distanțe mai mari.

Pixel 6 respinge apeluri fără cunoștința utilizatorului CITEȘTE ȘI Pixel 6 respinge apeluri fără cunoștința utilizatorului

Un alt aspect ce se pare că va fi îmbunătățit la camera frontală de la iPhone 14 este apertura. Aceasta va crește la f/1.9, de la f/2.2, cât are cea care se găsește acum pe iPhone 13.

O apertură mai mare înseamnă mai multă lumină care ajunge la senzor, adică imagini mai clare în condiții mai slabe de iluminare și un bokeh mai plăcut pentru portrete.

Apple nu va limita disponibilitatea acestor upgrade-uri la modelele mai scumpe. Acestea vor fi disponibile pe toate cele patru modele de iPhone 14.

Despre iPhone 14 se zvonește cu insistență că va avea un breton mai mic, după ce Apple a reușit să „înghesuiască” Face ID și camera frontală într-un spațiu mai mic.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone 14
cameră frontală