LG a încetat să mai producă smartphone-uri

LG a încetat să mai producă smartphone-uri
scris 1 iun 2021

Producătorul sud-coreean LG a făcut un pas important spre închiderea diviziei sale de telefoane, oprind efectiv producția dispozitivelor mobile.

La începutul lunii aprilie, LG confirma zvonurile și anunța oficial că va ieși de pe piața telefoanelor mobile. Acum, la mai puțin de două luni distanță, compania coreeană deja a încetat să mai producă smartphone-uri.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către investitori și autorități CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către investitori și autorități

Conform Asia Business Daily, 31 mai a fost ultima zi în care LG a mai produs telefoane.

Fabrica în care LG și-a construit cea mai mare parte a dispozitivelor mobile, localizată în Vietnam, va fi reprofilată și va produce aparate de uz casnic, o altă nișă pe care compania coreeană activează.

Grupul Tinmar și-a propus susținerea în continuare a invesțiilor în sectorul energiei regenerabile, atât prin achiziția de parcuri funcționale cât și prin dezvoltarea unor noi proiecte CITEȘTE ȘI Grupul Tinmar și-a propus susținerea în continuare a invesțiilor în sectorul energiei regenerabile, atât prin achiziția de parcuri funcționale cât și prin dezvoltarea unor noi proiecte

LG nu este, încă, ieșită complet din piața telefoanelor mobile. Va mai activa aici până în momentul în care contractele actuale vor ajunge la final.

Ieșirea LG de pe piața smartphone-urilor a fost o decizie pe care piața o anticipa deja de multă vreme. Asta pentru că, vreme de foarte mulți ani, divizia de telefoane a LG a funcționat pe pierdere, nereușind să concureze cu Samsung și producătorii chinezi.

viewscnt
Afla mai multe despre
lg
smartphone
telefoane