LG ar putea vinde iPhone-uri

LG ar putea vinde iPhone-uri
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 18 iun 2021

Pentru că va rămâne cu spații goale în propriile magazine după ce va ieși complet de pe piața telefoanelor, LG are de gând să înlocuiască propriile smartphone-uri de la raft cu iPhone-uri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Conform presei coreene, LG și Apple negociază în prezent vânzarea produselor companiei americane, inclusiv a iPhone-urilor, în numeroasele magazine pe care LG le operează în Coreea de Sud.

RCS&RDS în 2020, recul puternic al profitului net, avans sub 1% al afacerilor. Datoriile depășesc 8 miliarde de lei CITEȘTE ȘI RCS&RDS în 2020, recul puternic al profitului net, avans sub 1% al afacerilor. Datoriile depășesc 8 miliarde de lei

Producătorul coreean, din cauza pierderilor mari, a decis să iasă de pe piața telefoanelor și să nu mai producă acest tip de device-uri. Ca urmare, rafturile din propriile magazine pe care care încă se mai află afișate telefoane, ar putea rămâne, în curând, goale.

Pentru a monetiza, totuși, spațiul eliberat de propriile telefoane, LG vrea acum să-l închirieze celor de la Apple. Astfel, în magazinele LG, clienții ar putea găsi, pe viitor, iPhone-uri.

Negocierile nu ar fi încă încheiate, existând câteva aspecte pe care cele două companii trebuie să le pună la punct. Spre exemplu, Apple ar vrea să-și vândă și MacBook-urile în magazinele LG, însă LG are propriile laptopuri pe care vrea să le scoată în față.

Tranzacție surpriză: Dragoș Petrescu, proprietarul grupului City Grill, a intrat cu 500.000 de euro în afacerea cu clătite Maison de Crepes, preluând 49% din acțiuni. Sunt pregătite 30 de noi restaurante, toate în franciză CITEȘTE ȘI Tranzacție surpriză: Dragoș Petrescu, proprietarul grupului City Grill, a intrat cu 500.000 de euro în afacerea cu clătite Maison de Crepes, preluând 49% din acțiuni. Sunt pregătite 30 de noi restaurante, toate în franciză

LG are peste 400 de magazine LG Best Shop în Coreea de Sud, ceea ce ar oferi Apple o expunere foarte bună. Compania coreeană va înceta să vândă telefoane la finele lunii iulie, ceea ce înseamnă că ar vrea ca până atunci înțelegerea cu Apple să fie încheiată și pusă în practică.

Interesant este că LG nu a negociat vânzarea în propriile magazine a produselor conaționalului Samsung, preferând, în shimb, să discute cu rivalul acestuia, Apple.

viewscnt
Afla mai multe despre
lg
apple
iphone
smartphone