Logitech lansează G Pro, o tastatură mecanică dedicată gamerilor

Logitech lansează G Pro, o tastatură mecanică dedicată gamerilor
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 8 mar 2017

Logitech anunță lansarea în România a tastaturii mecanice de gaming G Pro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

G Pro este o tastatură dedicată pasionaților de jocuri. Conform producătorului, la conceperea acesteia au contribuit sportivi din domeniul e-sports, pentru care performanța tastaturii este esențială.

Noua tastatură Logitech are un design compact, fiind lipsită de blocul de taste alfanumerice. Ca și alte tastaturi de gaming de la Logitech, aceasta folosește switch-urile Romer-G care, conform producătorului, oferă o performanță superioară.

Apple: majoritatea breșelor de securitate publicate de Wikileaks au fost deja reparate CITEȘTE ȘI Apple: majoritatea breșelor de securitate publicate de Wikileaks au fost deja reparate

Pentru a rezista la stresul unui jucător profesionist, tastatura G Pro este întărită pe spate cu o placă de oțel. De asemenea, cablul micro USB prin care se conectează la calculator este detașabil, făcând-o mai ușor de transportat.

Ca orice tastatură de gaming care se respectă, G Pro are taste iluminate. Cu ajutorul software-ului Logitech, utilizatorul poate alege culoarea cu care să fie iluminată fiecare tastă în parte.

Noua tastatură Logitech va putea fi găsită în România de luna aceasta și are un preț recomandat de 699 de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
logitech
tastatura
gaming