Luni - termenul limită pentru depunerea candidaturilor la șefia ANCOM

Luni - termenul limită pentru depunerea candidaturilor la șefia ANCOM
scris 12 oct 2020

Termenul limită pentru depunerea candidaturilor la șefia Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), post tămas vacant după demisia lui Sorin Grindeanu, expiră luni, marți fiind programat plenul reunit pentru desemnarea unui nou președinte al autorității.

Plenul reunit a luat act joi de demisia lui Sorin Grindeanu de la șefia ANCOM și a vacantat astfel funcția de președinte al Autorității. Grindeanu a fost ales prim-vicepreședinte al PSD la Congresul partidului din 22 august, iar potrivit legii de funcționare a ANCOM, președintele instituției nu poate deține alte funcții, cu excepția celor didactice, scrie News.ro

Google vrea să transforme YouTube într-o destinație majoră pentru cumpărături CITEȘTE ȘI Google vrea să transforme YouTube într-o destinație majoră pentru cumpărături

Birourile reunite ale Camerei Deputaților și Senatului au decis joi prelungirea perioadei depunerii candidaturilor pentru șefia ANCOM până luni. Inițial termenul era vineri.

Un plen reunit va avea loc marți, de la ora 13.00. Votul  în plen va fi cu buletine, cu prezența fizică a deputaților și senatorilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
ancom
sorin grindeanu