Mandatul de administrator al șefului Telekom România Communications - extins cu 4 ani

Mandatul de administrator al șefului Telekom România Communications - extins cu 4 ani
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 11 mar 2020

Mandatul de administrator a lui Miroslav Majoros în Consiliul Telekom România Communications (fost Romtelecom) a fost prelungit cu 4 ani, până în ianuarie 2024. În decembrie 2019, compania a anunțat că Majoros rămâne la conducerea companiei și în 2020.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Recent, la o întâlnire cu presa, șeful Telekom România spunea că ultimul trimestru al anului 2019 a fost fantastic.

Companiile telecom trebuie să achite 25-30 milioane euro pentru prelungirea unor licențe de utilizare a frecvențelor radio CITEȘTE ȘI Companiile telecom trebuie să achite 25-30 milioane euro pentru prelungirea unor licențe de utilizare a frecvențelor radio

Fost CEO al Slovak Telekom, Majoros a preluat conducerea grupului Telekom România la începutul anului 2016, cu un mandat de 3 ani. În noiembrie 2018, Profit.ro a anunțat că mandatul lui Majoros a fost prelungit tot cu un an.

Telekom România reunește activitatea foștilor operatori Romtelecom și Cosmote și are afaceri cumulate de aproape 1 miliard de euro, fiind unul dintre cei mai mari jucători locali pe piața de profil.

Telekom România Communications este controlat de grupul elen OTE, prin OTE International Investments Limited, cu o participație de 54,01% și Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor - 44,99%.

viewscnt
Afla mai multe despre
telekom
majoros
mandat
prelungire