Șeful Telekom România, Miroslav Majoros, continuă la conducerea grupului și în 2020

Șeful Telekom România, Miroslav Majoros, continuă la conducerea grupului și în 2020
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 2 dec 2019

Șeful Telekom România, Miroslav Majoros, va continua să conducă grupul de firme și în 2020, mandatul acestuia fiind prelungit cu 1 an.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Rezultarele companiei demonstrează că Miroslav și echipa sa de management conduc Telekom România în direcția corespunzătoare. Compania va continua procesul de transformare concentrat pe digitalizarea și simplificarea întregii organizații, pentru a ține pasul cu evoluția pieței, în beneficiul clienților, angajaților și acționarilor săi", se arată într-o scrisoare semnată de Michael Tsamaz, președintele Consiliului de Administrație al Telekom Romania, adresată angajaților grupului.

Majoros a preluat conducerea grupului Telekom România la începutul anului 2016, cu un mandat de 3 ani. În noiembrie 2018, Profit.ro a anunțat că mandatul lui Majoros a fost prelungit cu un an.

FOTO Orange lansează primul său smartphone compatibil 5G, care va debuta în România CITEȘTE ȘI FOTO Orange lansează primul său smartphone compatibil 5G, care va debuta în România

Telekom România reunește activitatea foștilor operatori Romtelecom și Cosmote și are afaceri cumulate de aproape 1 miliard de euro, fiind unul dintre cei mai mari jucători locali pe piața de profil.

viewscnt
Afla mai multe despre
telekom
majoros
mandat
prelungire