Șeful Telekom România, Miroslav Majoros, continuă la conducerea grupului și în 2020

Șeful Telekom România, Miroslav Majoros, continuă la conducerea grupului și în 2020
scris 2 dec 2019

Șeful Telekom România, Miroslav Majoros, va continua să conducă grupul de firme și în 2020, mandatul acestuia fiind prelungit cu 1 an.

"Rezultarele companiei demonstrează că Miroslav și echipa sa de management conduc Telekom România în direcția corespunzătoare. Compania va continua procesul de transformare concentrat pe digitalizarea și simplificarea întregii organizații, pentru a ține pasul cu evoluția pieței, în beneficiul clienților, angajaților și acționarilor săi", se arată într-o scrisoare semnată de Michael Tsamaz, președintele Consiliului de Administrație al Telekom Romania, adresată angajaților grupului.

Majoros a preluat conducerea grupului Telekom România la începutul anului 2016, cu un mandat de 3 ani. În noiembrie 2018, Profit.ro a anunțat că mandatul lui Majoros a fost prelungit cu un an.

FOTO Orange lansează primul său smartphone compatibil 5G, care va debuta în România CITEȘTE ȘI FOTO Orange lansează primul său smartphone compatibil 5G, care va debuta în România

Telekom România reunește activitatea foștilor operatori Romtelecom și Cosmote și are afaceri cumulate de aproape 1 miliard de euro, fiind unul dintre cei mai mari jucători locali pe piața de profil.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
telekom
majoros
mandat
prelungire