Meta își va dota ochelarii inteligenți cu AI

Meta își va dota ochelarii inteligenți cu AI
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 29 mar 2024

De luna viitoare, ochelarii smart Ray-Ban vânduți de Meta vor avea un asistent digital bazat pe inteligența artificială.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ochelarii inteligenți vânduți de Meta și dezvoltați împreună cu Ray-Ban vor căpăta un suflu nou din aprilie, când vor dobândi aportul inteligenței artificiale.

Compania a anunțat că update-ul pe care-l va lansa luna viitoare va introduce un asistent digital care folosește inteligența artificială multimodală.

Google implementează inteligența artificială în funcțiile de travel CITEȘTE ȘI Google implementează inteligența artificială în funcțiile de travel

Aflat în teste din decembrie, asistentul reacționează la „Hey, Meta!” și oferă răspunsuri prin intermediul difuzoarelor montate pe ramele ochelarilor.

Printre altele, asistentul poate să identifice monumente și animale, dar și să facă traduceri în engleză, spaniolă, italiană, franceză și germană.

Asistentul pare să funcționeze destul de bine, dar este departe de a fi perfect. Sunt cazuri în care acesta nu identifică corect animalele, de exemplu, mai ales dacă acestea sunt într-o cușcă la grădina zoologică.

Cu această adiție, Meta speră să învioreze vânzările ochelarilor săi inteligenți, care au suferit din acest punct de vedere.

viewscnt
Afla mai multe despre
meta
ray-ban
ochelarii inteligenți
ai