Meta și-a lansat programul de verificare a utilizatorilor în SUA

Meta și-a lansat programul de verificare a utilizatorilor în SUA
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 18 mar 2023

Noul program de verificare a utilizatorilor de Facebook și Instagram a fost lansat în Statele Unite, unde costă 12 dolari pe lună.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Mark Zuckerberg a anunțat printr-o postare pe Instagram că programul de verificare prezentat recent de Meta este acum disponibil utilizatorilor din Statele Unite.

Numit Meta Verified, acesta le oferă utilizatorilor trei beneficii - o etichetă albastră de verificare (similară celei de pe Twitter), „protecție proactivă împotriva impersonificărilor” și acces direct la serviciul de suport.

Facebook a folosit în mod incorect datele personale ale cetățenilor olandezi CITEȘTE ȘI Facebook a folosit în mod incorect datele personale ale cetățenilor olandezi

Serviciul costă 12 dolari pe lună, în mod normal, dacă este contractat pe web. Cei care se vor abona pe iOS sau Android, vor plăti 15 dolari pentru a compensa comisionul pe care Meta îl va plăti către Apple și  Google.

Anterior, Meta Verified era disponibil doar în Australia și Noua Zeelandă, unde oferă, în plus, mai multă vizibilitate plătitorilor în anumite secțiuni ale rețelei. Această facilitate nu este, deocamdată, disponibilă și în SUA, compania spunând că încă îi evaluează impactul.

Cei interesați vor trebui să trimită Meta o copie după actul de identitate pentru verificarea numelui și a aspectului. Vor fi acceptați doar cei care au peste 18 ani și folosesc opțiunea 2FA.

Abonații nu vor putea să-și schimbe datele sau imaginea de profil de pe Facebook ori Instagram, fără să treacă din nou prin procesul de verificare.

viewscnt
Afla mai multe despre
meta
verificare
abonament
facebook
instagram